Registration Terms

- dacă ești serios, ai inițiativă, pasiune pentru arta fotografică și îți poți rupe câteva ore din timpul tău pentru întâlnirile noastre, atunci poți deveni membrul FOTO CLUB TRIVALE.

- ai obligatia de a participa la cât mai multe ieșiri ale clubului cât și de a aduce idei noi, pertinente și argumentate, pentru organizarea de alte ieșiri; - achitarea taxelor prevăzute în statutul clubului și anume: taxa de înscriere, respectiv de aderare, este echivalentul în lei (la cursul B.N.R.) a sumei de 10 euro, cotizația lunară, este echivalentul în lei (la cursul B.N.R.) a sumei de 3 euro și este plătită anticipat pentru luna care urmează, respectiv odată cu înscrierea pentru membrii noi, sau poate fi achitată anticipat pentru întreaga perioadă a anului. Primii 20 de membrii înscriși, sunt scutiți de la plata taxei de aderare. Membrii, elevi sau şomeri, vor achita 1/2 din taxa de înscriere şi cotizaţie; 

- la ieșirile clubului, pentru organizarea diferitelor evenimente (expoziții, etc), pot apărea diverse alte cheltuieli ce vor fi împărțite între membrii clubului; - la înscriere, fiecare persoană va completa un formular cu datele personale, la acesta se vor atașa două fotografii 3/4, o copie după actul de identitate, copie după dovada plății taxei înscriere și a cotizației lunare (anuale) de membru. Formularul se poate descărca de pe acest site, după completare acesta se returnează la fctrivale@gmail.com, ca atașament. Fotografiile, o copie după actul de identitate, dovada plății taxei de înscriere și a cotizației se aduc în momentul întâlnirii pentru semnarea cererii de înscriere.  - întalnirile vor fi anunțate, prin toate mijloacele (mail, sms, telefon, etc), pentru a da posibilitatea tuturor membrilor clubului să-și organizeze agenda  din timp; - pentru alte informații adresa de e-mail fctrivale@gmail.com și numărul de telefon 0764434212 vă stau la dispoziție.